Dnes aktuálne slovenský humorista Jakub Suchý

Slovenský humorista Jakub Suchý publikuje v slovenskej periodickej tlači (časopisy a noviny) od roku 1989 v chronologickom poradí: Roháč, Zmena, Kocúrkovo, Slobodný piatok, Zenit, Národná obroda, Výber, Zebra, Aréna, Javisko, Nové slovo, Nedeľná pravda, Smena na nedeľu, Bumerang, Euroreport, Modrý plameň, Fifík, Humorikon, Bumerang (príloha Športu).
Zúčastňuje sa karikaturistických súťaží od roku 1987, a to na Slovensku, v Českej republike, v Turecku, Belgicku, Chorvátsku, Rumunsku, Srbsku, Taliansku a Španielsku vrátane publikácií vo výstavných katalógoch.
Spomedzi výsledkov: Víťaz Grand Prix 3. ročníka súťaže „Zlatý súdok“ v Prešove v roku 1997.
Participuje na kolektívnych výstavách na Slovensku, v Česku, Belgicku a Grécku od roku 1989. Na personálnej výstave v Slovenskom plynárenskom múzeu SPP v Bratislave sa prezentoval v roku 1999. Ilustroval niekoľko kníh a kalendárov a je publikovaný na portáli cartoongallery.eu. Je členom Klubu bratislavských karikaturistov (KBK) od roku 1989. Prinášame zopár jeho aktuálnych kresieb, ktoré k nám do redakcie poslal v týchto dňoch.

Teší nás, že do dnešného dňa si náš Humorikon prezrelo ďalších tisíc návštevníkov, čo je doteraz takmer 50 tisíc !!!

 Pomôžte nám skvalitniť slovenský humor a satiru a zachrániť Humorikon. Číslo účtu: IBAN SK 54 7500 0000 0040 0096 0499.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pavol Mikula
Pavol Mikula
1 year ago

Ste výborný, ale nevyhovujete súčasnej súčasnej západnej ideológii, ste sledovaní a je otázku času, kedy vás zlikvidujú. a preto Humorikon je na indexe. Demokrat Paľo